Stěhování spojené s vyklízením


Výhodou stěhovacích firem je i to, že je můžete požádat o vyklízení bytových či nebytových prostor, a spojit vyklízení s přestěhováním. Mohli bychom si tu připomenout některé typické situace, kdy se takové případy vyskytují:

Předávání domu při jeho koupi – kupujete rodinný dům a bývalý majitel vám v něm zanechal nepříjemné překvapení v podobě starého haraburdí na půdě či ve sklepě? I takové případy se mohou stát a je dobré s nimi počítat jako s možnou alternativou. Pokud se dopředu domluvíte se stěhováky, ti si v rámci stěhování poradí i s tímto problémem. Nejprve odvezou odpady na sběrná stanoviště, a teprve pak se pustí do samotného stěhování v Praze.

vyklizení nemovitosti

Dědictví – některá dědictví jsou vysloveně darem z nebes, jiná až takovým darem nejsou a máme s nimi spoustu starostí. Někteří lidé dědí dokonce i dluhy a tehdy je rozumné se dědictví zříci. Jestliže máte to štěstí a dědíte dům nebo byt, sice plný věcí, kterých se chcete zbavit, ale jinak v zásadě jde o nemovitost obyvatelnou či prodejnou, buďte za ni vděčni. Využijte služeb stěhovací firmy, která se postará jak o vyklizení těchto objektů, tak i o vaše případné nastěhování.

stěhování v Praze

Stěhování do vlastního pronajatého bytu – představte si, že vlastníte městský byt, který pronajímáte, a nájemník je zde nastěhován na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou ze strany pronajímatele i nájemníka. V životě se ale stávají situace, kdy jste nuceni se do svého stávajícího pronajímaného bytu opětovně nastěhovat z rodinných či technických důvodů, a tak musíte nájemníkovi dát výpověď. Ten však může být nemocný a špatně pohyblivý, například kvůli prodělanému úrazu, a navíc nemá tolik finančních prostředků, aby zajistil na své náklady vyklizení některého vybavení bytu a sklepních kójí, a tak se vám stěhovací firma, co zajišťuje i vyklízení, může hodit.